چه اتفاق می افتد در هر گوشه از جهان

0
233

قطعا بسیاری از مردم متوجه شده است که با سیاره ما این است که چیزی اشتباه است. در همه ما می شنویم گزارش های رسانه ها در مورد بلایای طبیعی است. زلزله های بزرگ ، سیل ، آتشفشان ، آتش سوزی ، برف سنگین ، طوفانها و tornadoes یک اتفاق روزمره. همه جا ما از جنگ ، شورش خونین و اعتصابات را بشنود. مردم دیگر احساس می کنم بیش از حد کند است ، که تمام آنچه اتفاق می افتد در جهان است.

یک تکه بزرگ از سوختن روسیه و چین و دیگر کشورهای آسیایی زیر آب. آتشفشان Soptí در ایسلند جنوبی ، امریکا ، بزرگ زمین لرزه ، سیل و ریزش کوه. استرالیا ناگهان خود را در زیر آب و در نیوزیلند ، زلزله قوی در بر داشت. یکی دیگر از زلزله ، سیل و ریزش کوه در جنوب امریکا ، چین و زلزله بزرگ در ژاپن است. مرگ و میر گسترده ای از پرندگان و ماهی در اطراف جهان است. جهان با جنگ های بی معنی آشغال علیه تروریسم ، کشورهای عربی حرکت ضد شورش با ابعاد غول پیکر. مرگ هر روز از گرسنگی و بیماری ویرانگر تعداد بی شماری از مردم است. این فقط یک قسمت کوچکی از آنچه که می تواند در رسانه ها بیش از چند ماه گذشته پیدا شده است.

همچنین ، شما باید قطعا متوجه شده است که افزایش شدید نشان می دهد که وحی غیبی spiritistic چگونه در دنیا و در کلیسا. تعداد sightings بشقاب پرنده ها افزایش بیش از بسیاری از شهرستانها بزرگ در کشورهای مختلف. شما ممکن است پدیده های غیر قابل توضیح در آسمان به شکل مارپیچی و نشانه های نور برای جلوگیری از نزول مسیح دروغین Maitrea دیده می شود. بسیاری از مردم می شود توانایی های غیر قابل توضیح مانند پرواز ، یا شفا از راه دور.

عیسی شاگردان خود را در جزئیات گفت که چطور به ثبت نام فقط قبل از دوم خود را به آینده. همه شاگردان و ما را دیده اند ، این پیام را برای پایان تاریخ جهان خواندن کتاب مقدس است.

متی 24،4-8 — مسیح آنها را پاسخ داد : “مراقب باشید که هیچ مردی شما را فریب می باید بسیاری به نام من آمده ، گفت :’ من به عیسی مسیح و نباید فریب بسیاری از وقتی که می شنوید ، صدای جنگ و.. گزارش از جنگ ، نگاه شما به نگرانی نیست. باید می آیند ، اما هنوز به پایان خواهد رسید. ملت در مقابل ملت افزایش یابد ، و در مقابل پادشاهی بریتانیا ، و گریز از قحطی در مناطق مختلف و زلزله. همه این ها فقط بدو تولد درد.

لوقا 21،9-11 — هنگامی که شما از جنگ و شورش می کنند ، وحشت نکنید. این باید انجام شود ، اما این پایان کار نبود. “بعد از آن او به آنها گفت :” ملت در مقابل ملت افزایش یابد ، و در مقابل پادشاهی بریتانیا. آنها خواهد شد زلزله بزرگ در نقاط مختلف وجود خواهد داشت قحطی و طاعون و وحشت می آیند و نشانه های بزرگ از بهشت است.

چه اتفاق می افتد در سراسر جهان است عادی و نه همیشه در چنین مقیاس بزرگ است. فقط برخی از این آمار و خواندن پیدا کنید که بلایای طبیعی در حال افزایش است تا steeply. در سراسر جهان ، آشوب ، قحطی و بیماری. جهان overpopulated ، دیوانه و در درد گرفتار.

چه اتفاق می افتد در هر گوشه از جهان ، از آغاز تولد به عنوان درد در متی در 24 فصل آمده است.

بسیاری از افراد مذهبی که با آنها در تماس با من آمد می گویند که ورود زود هنگام از عیسی مسیح که ایمان آورده اند پدران و اجداد یا بزرگ پدربزرگ. Panicking از هر فاجعه طبیعی و انتظار اولیه به پایان جهان است. پس از گذشت سالها و جهان هنوز هم همان ، عیسی در هر نقطه. هیچ دلیلی برای وحشت وجود دارد می گوید : عیسی مسیح خواهد آمد ، اما نگرانی ما نیست.

فقط کمی فکر کردن در مورد آنچه در آن زندگی می کنند طول می کشد تا ایمان ما چیست؟ ما انتظار داریم که به زودی خداوند ما عیسی مسیح در راه هستند. حتی شاگردان اول معتقد بودند که عیسی مسیح در طول عمر خود برگردند. متعصب و گسترش انجیل به جهان است. پس پدران ما را و ایمان خود را متعصب زنده بود و صادق. آنها شکارچیان مردم را به مسیح ، انجیل به سرعت گسترش بود.

امروز ، عیسی هرگز انتظار می رود هر کس به خنده ، که عیسی مسیح جهان است هنوز هم همان خواهد شد و در. آنها می گویند صلح و امنیت ، چیزی اتفاق می افتد ، بلایای طبیعی و نا آرامی ها همیشه هستند. هر کس تنها در کار خود ، سرگرمی خود ، لذت ، از ظاهر خود علاقه مند است. صرفه جویی تا تبخیر لذت بردن شکم پرستی و زیاده روی. ما در انسان همکاران ما علاقه ای ندارند ، من شرمنده از ایمان من ، موعظه به امید جهان به عیسی ، فقط هفته ای یک بار ما را به این تصور کلیشه ای از مجلس برود. کلیساها ، تبدیل به یک باشگاه که در آن مردم به چت با دوستان ، ترتیب دادن معاملات و اغلب نگاهی به تئاتر است ، که البته ما است.

کتاب مقدس به ما می گوید که در روز گذشته scoffers خواهد آمد. دقیقا چگونه آن نوشته شده است اشتباه است ، ایمان از پدران ما و ما را با مسخره کردن و دل ما سرد سرد می شود. ما فکر می کنیم ما را برنده شده اید ، و باور اس

ت که به اندازه کافی برای رستگاری.

2 پیتر 3،3-4 — اول ، می دانم که در روز گذشته scoffers خواهد آمد بر خلاف وجدان انسانی رفتار سلیقه خود ، گفت : “وعده آمدن او چیست پدران در حال حاضر فوت کرد و همه چیز را آن گونه که بود باقی مانده است از؟ ابتدای خلقت! “

1 تسالونیکیان 5،1-3 — روز و ساعت شما لازم نیست برای نوشتن هر چیزی ، برادران من. خودتان به خوبی می دانم که آن روز از پروردگارشان به عنوان دزد در شب می آیند. هنگامی که مردم خواهند گفت : “صلح ایمنی” است به طور ناگهانی توسط سردرگمی ، شگفت زده تا زمانی که آنها بر درد باردار آمد ، و نخواهد نشت.

نوح کشتی بیش از 120 سال وارد شده ، استدلال می کنند که جهان را در فرم از فاجعه سیل آمده است. هر کس به او خندید و او را احمق و علاقه مندان برگزار شد. jeering ایمان خود کمی دارند و هنوز زندگی است. همانطور که در روز از نوح بودند ، بنابراین حتی در حال حاضر. ما باور نمی کنم که عیسی مسیح است که به زودی ، و حزن در هر یک از دیگر مسخره. شادی کردن تنها سرگرمی خود را ، ما فقط خودمان را.

لوقا 17،26-30 — به عنوان روز پس از نوح ، پس باید هم پسر مرد روز : خوردن و نوشیدن ، ازدواج و دادن در ازدواج ، تا روز کشتی نوح وارد. سپس سیل آمد و همه آنها را نابود. به همین ترتیب ، روز لوط : آنها خوردند و نوشید ، خرید و فروش ، آنها کاشته و ساخته شده است ، اما در روزی که لوط از شهر سدوم رفت و آن را از آسمان آتش بارید برای نابود کردن همه آنها را ، و گوگرد. به همین ترتیب ، آن خواهد بود که روز وقتی پسر انسان ظاهر خواهد شد.

همانطور که در کتاب مقدس نوشته شده است ، به عنوان امروز در حال وقوع است. اعتقاد ما این است که از دست داده ، و ما به طور کامل به این دنیا مرتکب. ما سازش در مصالحه ، من غواصی به اعجوبههای ترسناکی و رذیلت از این جهان است. دقیقا همین وضعیت اخلاقی است در کتاب مقدس شرح داده شده ، مردم فراتر از خود نگاه کنند.

2 تیموتی 3،1-5 — مطمئن شوید که در آخرین روزهای دوران سخت رخ خواهد داد. مردم تنها خود و پول خود را از عشق ، می boasters ، متکبر ، سوء استفاده ، نافرمان به والدین ، ناسپاس ، نامقدس ، بی عاطفه ، سنگ دل ، slanderers ، بی بند و بار ، لجام گسیخته ، دشمن خوب است ، خائن ، بی پروایی ، مغرور ، عاشق ها به جای لذت بردن از دوستداران خدا. عمومی ، آنها مجسم تقوا است ، اما قدرت آن خواهد شد را تکذیب کرد. به نوبه خود از چنین دور.

بیایید نگاهی به اطراف جهان در throes از طبیعت شکستن. افزایش یافته است در بسیاری از messiahs نادرست ، پیامبران ، seers. جهان و دین با ارواح و روش یا فلسفه رمز وسر متصل می شود. موجب جنبش های مختلف است که اعلام آمدن عیسی مسیح ، استقرار اسرع وقت و استدلال. هستند بسیاری از پیشگویی های اشتباه در مورد پایان دنیا در سال 2012 در اوایل وجود دارد ، اینترنت و رسانه ها به معنای واقعی کلمه با این پدیده در افراد حساس و وحشت در هم آمیخته.

مطمئنا این همه تصادفی نمی باشد ، شیطان می داند که او را ترک کرده است هم کم است. رفتن به آخرین توهم خود را ، که همه ما را فریب و گمراه. آیا رفتن به بازتولید ، آمدن عیسی مسیح است. همه چیز کاملا آماده است ، تا خدا ، به او اجازه می دهد که به اثر کامل است.

متی 24.4 — مسیح آنها را پاسخ داد : “مراقب باشید که هیچ مردی شما را فریب می باید بسیاری به نام من آمده ، گفت :’ من به عیسی مسیح و باید بسیاری از فریب.

تسالونیکیان 2 2،3-12 — اجازه ندهید که هر کسی فریب به هیچ وجه. که تا آن زمان می آید ، باید به دور از خدا تبدیل شده وجود دارد. آنها باید فاسد و ستمکار ، که مخالف و exalteth خود را بالاتر از همه کشف کنند که چه می گوید و آنچه را خدا پرستش. حل و فصل حتی در معبد خدا خواهد شد و خدا یابی! آیا شما به یاد داشته باشید که چگونه من به شما گفته که من هنوز با تو بود نه؟ می دانید چه چیزی او را مانع رتبهدهی نشده است — ممکن است در واقع تا آن زمان رخ می دهد. راز این شرارت ، اما کار می کند ، فقط در انتظار آن را به ناپدید می شوند مانع است.

وقتی که او می یابد که ستمکار ، عیسی خداوند او را نفس دهان خود را کشتن ، از بین بردن درخشندگی خود را از آن راه است. ظهور از ستمکاران خواهد فعالیت شیطان ، همه قدرت های کاذب ، شگفتی ها و معجزه ها می شوند. با تمام حماقت است به فریب کسانی که می رویم به فاجعه ، چرا که او حقیقت را ، که می تواند صرفه جویی را دوست ندارد. بنابراین ، این مسئله را به توهم خدا به این باور نهفته است. به طوری که آنها محکوم به اعدام همه کسانی که ایمان آورده اند اما حقیقت لذتی است که در رسوایی بود.

اجازه بدهید به ما نمی شود فریب خورده ، آیا تاریخ پایان جهان مشخص نیست ، آیا رویدادهای جهان وحشت نمی کند و چه چیزی را انتظار دارند. این است وظیفه ما به نشستن خشمگینانه در روزنامه ، تلویزیون ، ا

ینترنت ، چسبیده به امور جهان ، و وای بر ما که چه در انتظار. از کتاب مقدس ما می دانیم که باید این اتفاق می افتد که پیش بینی شده. وظیفه ما این است که برای آماده سازی ، پاک کردن خودمان را از لذت و زیاده روی ، به تمرکز بر عیسی مسیح و فروتن خودمان را در برابر خدا به عنوان هرگز همیشه قبل از.

تاریخ از این جهان در حال حاضر در پایان آن و آمدن خداوند ما عیسی مسیح بسیار نزدیک است. ما باید همچنان به وقت تلف کردن ، ما باید آماده و موعظه که پیام را به جهان است. ما باید از همه معاون و شرارت پاک ، به منظور آماده سازی ما به ساکن ، عیسی مسیح است. اجازه انجام توبه و طلب بخشایش ، فروتنی را امتحان کنید برای پیدا کردن و خواهش بخشش از همه گناه و درونی. فقط در آن صورت می تواند ما را در باران اواخر درگیر ، بیرون ریز از روح القدس به عنوان شاگردان در روز عید پنجاهه.

آمادگی اکنون تا آن زمان است. زمان به سرعت در حال اجرا کنید!

کتاب هوشع نبی 14،2-3 — رفتن به اسرائیل ، خداوند خدای شما ، برای شما برای گناه خود کشته شدند. بازگشت به پروردگار آورد و کلمه ای از نماز : “همه گناه ما را ببخش و ما را قبول و مهربانی ما را ، چه آنها را گوساله ها به عنوان میوه از لب خود.

به عنوان مثال : سفید — آماده شدن برای باران دوم

جنگ بزرگ بین شیطان و مسیح از آمدن به پایان : شیطان رتبه نیروهای آخرین به عمل در درام از تاریخ بشر است. 12.12 در وحی می گوید : “وای بر کسانی که در روی زمین و در دریا ماند چرا که شیطان تا به پایین به شما آمده است ، داشتن خشم بزرگ ، زیرا او می داند که او هم کمی پیتر 5.8 هوشیار باشید ، لازم است مراقب باشند چون دشمن خود شیطان به عنوان یک شیر خروشان ، walketh ، به دنبال که او ممکن است بلعیدن.

چه می گویم ، بیدار شدم به جای مانده از قوم خدا؟ من تو را دیدم هولناک ما در انتظار : شیطان و فرشتگان خود را جمع آوری تمام نیروهای در مقابل مردم از خدا. او می داند که اگر آنها برای مدتی خواب ، آن را در دست خود اوست ، و خود را تخریب خاصی است.

شیطان سعی خواهد کرد تا آنها را از ساخت برای آن روز آماده سازی را متوقف کند. همه چیز ترتیب به طوری که آنها منع راه ، با گنجینه های زمینی که تا به حال بسیاری از نگرانی های بزرگ که بارگذاری شده و قلب خود را با نگرانی از این زندگی ، و روز امتحان است که آنها را به عنوان دزد پربار شگفت زده شدند.

نیروهای شیطان را در حال تلاش برای منحرف کردن ذهن مردم از ارزش های ابدی. دشمن هدایت همه چیز با توجه به اهداف آن است. ذهن زنان و مردان شاغل سکولار کسب و کار ، ورزش و مد. ما باید با توجه به هزار و منافع پرداخت. بعضی چیزها نیاز به زمان و تحریک حس کنجکاوی ، اما حس را ندارد. ما باید تمام توجه و انرژی خود را به بهترین منافع وقف ، اگر چه ما اغلب نسبتا بی معنی چیزها می شود. ما احساس مسئولیت ، اگر ما به غذا به روح من برای حفظ زندگی معنوی و روحانی و تشویق او را.

انسان از طبیعت تمایل به دنبال نجوا از شیطان است و می تواند با موفقیت نه مقاومت در برابر دشمن وحشتناک. این فقط می تواند قدرت را از مسیح ، قهرمان بزرگ ، اگر آن را ساکن و به دنبال تمایلات خود را به دست آورید. شیطان وسوسه در حال آماده سازی خود را ، که مردم از خدا را در خود گذشته از حمله شناخته شده است.

“شیطان است ترس از چیزی به عنوان واقعیت است که مردم به خدا همه موانع را از راه گزارش که می توانید پور پروردگار از روح خود در او نیست.”

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید